WERK & PRIVÉ

Baal je ervan dat je jezelf voorbij holt, thuis een korter lontje hebt, slechter slaapt?

 

Zelfzorg vergroot je draagkracht, je weerbaarheid, je prestaties, je productiviteit, en je veerkracht.  Zelfzorg is het vermogen om je lekker te voelen over jezelf, en het leven, ook al stormt het in en om je heen. Deze  route is voor diegene die begrijpt dat echte zelfzorg met goede zelfkennis begint. Met 8 modules ga jij voor de waardevolste dive die je kunt maken, de deep dive in jezelf, en wie je bent op je werk en ook in je privéleven.

We gaan aan de slag met:

 

Jouw toffe werk

Jij zorgt in je werk graag voor mensen. En dat doe je goed, en dat doe je met heel je hart. Hoe gaat het met de zorg voor jezelf? Met de balans tussen je werk en je prive-leven? In deze module zetten we je intentie neer en ga je nadenken over je vak, jouw werk. Wat vind je echt fijn aan je werk? Wat geeft je een goed gevoel? Wat maakt dat je fluitend naar huis gaat? Wat vind je lastig op je werk? Waar loop je tegenaan?

 

Jouw prachtige talenten

De combinatie van jouw talenten is uniek. Jouw interesses, jouw talenten, jouw persoonlijke waarden doen er toe. Jij doet er toe. Waar ben jij van nature goed in? Wat gaat je gemakkelijk af? Waar ga je van aan?

 

Jouw waardevolle waarden

Jouw waarden maken je tot een prachtig mens. In deze module ga je ze zelf ontdekken: je kernwaarden, je subkwaliteiten en je (deels) verborgen kwaliteiten. Je subkwaliteiten zijn belangrijke ankers waarnaar je terug kunt grijpen als je uit balans raakt door je valkuilen, irritaties of allergieën

 

Jouw boeiende valkuilen
Je valkuilen zijn eigenlijk teveel van het goede van je kwaliteit. Je slaat er dan een beetje in door. Het is wat anderen je weleens kunnen verwijten, en waarvan je geneigd bent het in jezelf te vergoelijken. Ook kennen we nog diverse andere valkuilen, zoals geen nee kunnen zeggen, hard en ijverig werken, te graag ja zeggen, enthousiasme en perfectionisme. In deze module ga je heel helder krijgen welke valkuilen jij hebt, wanneer je er inschiet en wat je kunt doen om ze sneller te herkennen en beter te hanteren

 

Jouw heerlijke uitdagingen.

We gaan in deze module nadenken, spitten en omdenken. Misschien zelfs een beetje zweten. Want je uitdagingen halen je absoluut uit je comfortzone, en tegelijk brengen ze je iets heerlijk. Ik kan je alvast verklappen dat het een heel ander licht gaat werpen op je prive- en werkrelaties. En dat geeft meer lucht en ruimte.

 

Jouw interessante irritaties.
Ai ai, die irritaties. Die dominante collega, die hysterische buurvrouw, de klagerige client, die weinig begripvolle leidinggevende. Ze kunnen ons soms best dwars zitten, of de dag een beetje donker maken. In deze module leer je er met andere ogen naar kijken. Want ze maken onderdeel uit van jouw persoonlijke kern. In de vorige modules heb je je kwaliteiten, je valkuilen, je uitdagingen en je allergieën ontdekt. Er is een interessante samenwerking tussen deze 4, dat wordt je kernkwadrant genoemd.

Als een kwaliteit doorschiet, is er teveel van het goede en wordt het een valkuil. Als een uitdaging doorschiet, is er teveel van het goed en wordt het een allergie.

In deze module ga je heel praktisch aan de slag. Ik deel heel veel kernkwadranten met je. Ook leer je ze heel praktisch invullen met personen uit je werk/prive-omgeving. Dat zal superveel waardevolle inzichten opleveren

 

 Jouw stimulerende relaties

We gaan in deze module dieper in op jouw relaties, zowel op het werk als in je privéleven. Mensen die je bewondert, waardeert, mensen waar je stiekem een beetje bang voor bent, mensen waar je echt een hekel aan hebt. We leggen ze naast je lijst met kernwaarden (als je daaraan hebt meegedaan: je waarden/uitdagingen, valkuilen en irritaties). Er gaan je daarbij vast mooie dingen opvallen. Ook ga je nadenken over wat een goede, betekenisvolle relatie voor jou eigenlijk inhoudt. En we bespreken het belang van sociale zelfzorg. Want onderzoek wijst uit dat het hebben van voedende, fijne relaties een positieve uitwerking heeft op onze fysieke gezondheid, wist je dat? Je sociale netwerk is je immuunsysteem en je vangnet.

 

Jouw belangrijke behoeften en verlangens

Behoeften en verlangens zijn krachtige signalen die aangeven hoe het op dit moment met je is of wat je eigenlijk nodig hebt. Ze staan voortdurend in verbinding met onze instincten, emoties en gevoelens, gedachten en inspiraties. Vanuit deze diepgewortelde behoeften en ontembare verlangens reageren we voortdurend op onze omgeving, op situaties, op mensen en op dat wat er gebeurt in de wereld om ons heen. Vanuit je belangrijke behoeften en ontembare verlangens ontstaan ook verbinding en opwinding, respect en irritatie, rust en onrust. Als je ze kent weet je waarom je reageert zoals je reageert, en zie je de onderliggende behoefte achter gedrag of woorden van jezelf en van anderen. Het maakt ook dat je meer begrip kunt opbrengen voor het gedrag van patiënten en collega’s. Want onder elk gedrag ligt een stil verlangen of een belangrijke behoefte. Inzicht hierin brengt je nader tot elkaar, en maakt je tot een begripvolle, aanmoedigende en stimulerende gesprekspartner in je werk, in je privéleven en met jezelf.

 

Daarnaast zijn er 2 GRATIS bonusmodules

 

Het geheim van Echte Zelfzorg

Je ontdekt vele manieren van zelfzorg, en leert diverse copingstijlen kennen. Ook neem je je eigen copingstijlen onder de loep. Verder ga je aan de slag me je energiegevers en je energievreters, enorm waardevol. En je gaat uitgebreid nadenken over grenzen, waarom ze belangrijk zijn, waarom we elkaars grenzen overgaan, en waarom het belangrijk is ze aan te geven. Maar hoe doe je dat? Daarvoor heb ik 7 tips en een 4-stappen-plan voor je gemaakt. We sluiten deze bonusmodule af met het opladen van je innerlijke batterij.

 

Balans tussen werk & privé

In deze boeiende module geef je antwoord op de volgende vragen. Waarom werk je, heb je er plezier aan? Haal je er vervulling uit? Ben je 100% aanwezig op je werk, en 100% aanwezig thuis? Wat zou je doen als je alle tijd en geld van de wereld had? Welk stresstype ben jij? En wat zijn jouw vroege stress-signalen? Waar merk jij stress het eerst? Hoe ervaar jij ontspanning in je lijf? En hoe is het met je agenda?

 

Zin in jezelf echt te ontdekken? Zet nu de stap naar slimme zelfzorgroutines een slimmere balans tussen werk en privé.
Als je bij ’t afrekenen code Joehoe! invult, krijg je 33% korting! (ook bij betalen in termijnen)

 

Normaal € 319,-, NU € 213,73
https://zelfzorgacademieditlievelijf.nl/purchase/order-id/7d6c48697f

Of betaal in 4 termijnen van € 88,-
https://zelfzorgacademieditlievelijf.nl/purchase/order-id/fe900a7f9e

 

Niet vergeten Joehoe! in te vullen bij ’t afrekenen, de korting wordt vanzelf verrekend.