HART & HOOFD

Klaar met die stress?

 

Ik geloof dat als je diepe compassie en verwondering en dankbaarheid beleeft voor je lichaam, dat je dan heel bewust en easy andere levenskeuzes gaat maken. Authentiekere keuzes. En dat je leven daardoor meer relaxed en vervullend wordt. Zelfzorg is tevens: jezelf momenten gunnen dat je door de gang danst, en zin hebt in je leven, in je dag.

Voor de zorgprofessional die houdt van to the point, kort en krachtig, overzichtelijk en compact, zowel qua tijd als qua inzet als diepgang.

We gaan aan de slag met:

 

Jouw toffe werk

Jij zorgt in je werk graag voor mensen. En dat doe je goed, en dat doe je met heel je hart. Hoe gaat het met de zorg voor jezelf? Met de balans tussen je werk en je prive-leven? In deze module zetten we je intentie neer en ga je nadenken over je vak, jouw werk. Wat vind je echt fijn aan je werk? Wat geeft je een goed gevoel? Wat maakt dat je fluitend naar huis gaat? Wat vind je lastig op je werk? Waar loop je tegenaan?

 

Dit lieve lijf

Ons lichaam is ons kostbaarste geschenk. Al onze ervaringen worden opgeslagen in het lichaam; je lichaam heeft alles meegemaakt wat jij hebt meegemaakt. Je lichaam laat je via signalen weten of iets of iemand bij je past of dat je beter afscheid kan nemen. Het geeft je daarin continu feedback. In deze module ga je werken aan een diepere vertrouwensband met je lichaam.

Je leert veel, over bewegen, positieve gezondheid, slaap, voeding, de kracht van aanraken, water, oormassage, en onze ademhaling.

En we gaan aan de slag met diverse ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen, HeartMath, yoga/qigong, zelfmassage, en zeer magische, zeer effectieve oosterse drukpunten.

 

Dit mooie hart

Ons hart klopt de hele dag en nacht onophoudelijk voor ons. En heeft een belangrijke invloed op het functioneren van onze hersenen en al onze andere systemen. Met hartcoherentietechnieken kunnen we dit optimaliseren. Na het lezen van deze module zul je nooit meer met dezelfde ogen naar je hart kijken. Het is echt een wonderbaarlijk, magnifiek en vooral wijs orgaan. Er is natuurlijk theorie maar we gaan ook vooral praktisch aan de slag met hartcoherentie-technieken, EFT Tapping, een mooie  loslaatoefening en we ronden af met dankbaarheid.

 

Daarnaast is er 1 bonusmodule

 

Het Geheim van Echte Zelfzorg

Je ontdekt vele manieren van zelfzorg, en leert diverse copingstijlen kennen. Ook neem je je eigen copingstijlen onder de loep. Verder ga je aan de slag me je energiegevers en je energievreters, enorm waardevol. En je gaat uitgebreid nadenken over grenzen, waarom ze belangrijk zijn, waarom we elkaars grenzen overgaan, en waarom het belangrijk is ze aan te geven. Maar hoe doe je dat? Daarvoor heb ik 7 tips en een 4-stappen-plan voor je gemaakt. We sluiten deze bonusmodule af met het opladen van je innerlijke batterij.

 

In deze route leer je effectieve zelfzorgroutines en maak je een mind shift waar menigeen van droomt.  Dans door de gang,  gooi je haren los, maak een koprol op de tafel.

 

Heb je daar zin in? Bestel meteen, dit wordt je knapste stap ooit!

En als je bij ’t afrekenen code Joehoe! invult, krijg je 33% korting! (ook bij betalen in termijnen)

 

Normaal € 121,-, NU € 81,07
https://zelfzorgacademieditlievelijf.nl/purchase/order-id/09efc5f1e7

Of betaal in 2 termijnen van € 66,-
https://zelfzorgacademieditlievelijf.nl/purchase/order-id/286dc1d3ea

 

Niet vergeten Joehoe! in te vullen bij ’t afrekenen, de korting wordt vanzelf verrekend.